Hava Durumu

Bursa'da dehşet dakikaları! Önce bıçakladılar sonra gasp ettiler

Bursa’da AVM’ye gitmek isteyen iki arkadaş parktan geçmek istediği sırada, karşılarına çıkan 2 kişi tarafından bıçaklanarak gasp edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dehşet dakikaları! Önce bıçakladılar sonra gasp ettiler
Olay, merkez Nilüfer İlçesi Mihraplı Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saati yakındaki AVM gitmekte olan Mehmet A. (17) ve Sezer K. (18) yolda tanımadıkları iki şahıs tarafından durduruldu. Sigara isteyen şüpheliler, olumsuz yanıt alınca tartışma yaşandı.

İki şüpheli yanlarındaki bıçakla Sezer K.’yı baldırından bıçaklarken Mehmet A.’yı da darp etti. O sırada parkta devriye gezen güvenlik görevlisi bağrışmaları duyarak hemen iki arkadaşın yanına koştu. Daha sonra olay yerine yerine çok sayıda polis ve 112 ekibi sevk edildi. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralanan şahıslardan Sezer K. kendilerini görüntülemek isteyen gazetecilere sözlü saldırıda bulunurken, bıçaklayan zanlılar 1 adet telefon ve 20 lira parayı alarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Hastaneden alınan bilgiye göre ise iki arkadaşın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Polis olay ile ilgili tahkikat başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.