Hava Durumu

Bursa'da dehşet gecesi! Valilikten açıklama geldi

Bursa'da 37 yaşındaki Musa Güler, boşandığı eşi Emine D.'nin açtığı icra davası sonrası terör estirdi. Güler, pompalı tüfekle önce eşinin avukatı Özgür Aksoy'u, ardından eşini yaraladıktan sonra gittiği adliyede kendisini engellemeye çalışan polis memuru İdris Büyükdönmez'i şehit ettti. Güler daha sonra intihar etti. Avukat Aksoy kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 3 kişinin yaşamını yitirdiği dehşetin ardından Bursa Valiliği'nin internet sitesinden yazılı açıklama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 07:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 07:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dehşet gecesi! Valilikten açıklama geldi

CESEDİ MORGA KONDU

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde icra davası sonrası boşandığı Emine D.'yi yaralayıp, avukat Özgür Aksoy'u öldüren, adliyede nöbet tutan polis memuru İdris Büyükdönmezi'i de şehit ettikten sonra intihar eden Musa Güler'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.



Musa Güler'in olay yerine geldiği kiralık otomobil ise öfkeli kalabalık tarafından tahrip edildi.

Kalabalığın zarar verdiği otomobil olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından, emniyetin otoparkına çekildi.

Saldırgan Musa GÜLER

Şehit polis İdris Büyükdönmez.

Avukat Özgür Aksoy

VALİLİKTEN AÇIKLAMA


Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"04.07.2017 günü saat: 20.15 sıralarında ilimiz Gemlik İlçesi Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde meydana gelen olay ile ilgili olarak; Şüpheli Musa Güler isimli şahıs 2014 yılında boşanmış olduğu eski eşi Emine Deş ile ortak mallarına haciz konduğu esnada haciz işlemini gerçekleştiren CHP Meclis Üyesi Avukat Özgür Aksoy'u Gemlik İlçesi Çarşı Bölgesinde tüfek ile yaraladıktan sonra eski eşi Emine DEŞ'in ikametine giderek Emine Deş'i aynı tüfek ile yaraladığı ve daha sonra da Gemlik Adliyesi'ne geldiği ve adliye girişinde görevli bulunan Polis Memuru İdris Büyüksönmez'in arka kısmından yaklaşarak hiçbir şey söylemeden tüfek ile ateş etmek suretiyle yaraladığı ve daha sonra adliye binasına girdiği kamera görüntülerinden tespit edilmiş burada da aynı pompalı tüfek ile intihar ettiği ve olay yerinde eks olduğu anlaşılmış, polis memuru İdris Büyüksönmez, İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahale sonucunda hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilerek ilimiz Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmiş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak aynı gün saat 22.20 de şehit olmuş, Avukat Özgür Aksoy'un da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilerek ilimiz Acıbadem Hastanesi'ne sevk edilmiş Özgür Aksoy da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiş, Şüpheli Musa Güler'in eski eşi Emine Deş'in hayati tehlikesinin bulunmadığı ve yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği anlaşılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.