Hava Durumu

Bursa'da dehşet... Kayıp adam başı kopmuş halde bulundu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir aydan beri kayıp olan zihinsel engelli adamın cesedi, köylüler tarafından İnegöl’e bağlı Hamzabey Mahallesi yakınlarında Boğazköy Barajı'nın kenarında bulundu. Cesedi tanınmayacak hale gelen adamın başı ise vücudundan yaklaşık iki metre ileride bulundu. Cesedi yabani hayvanların parçaladığı tahmin edilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2014 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2014 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dehşet... Kayıp adam başı kopmuş halde bulundu

Edinilen bilgilere göre, İnegöl’e bağlı Olukman Mahallesi (Köyü) nüfusuna kayıtlı olup Tugutalp Mahallesi'nde ikamet eden 55 yaşındaki zihinsel engelli Hayrettin Bayram, yaklaşık bir aydan beri kayıptı. Ailesi tarafından İnegöl Emniyeti'ne yapılan kayıp başvurusu ile başlatılan arama çalışmaları sonuç vermezken, Boğazköy Barajı yakınındaki tarlasına ot biçmeye giden İnegöl’e bağlı Hamzabey Mahallesi sakinleri, tarlalarının hemen yanında bir cesede rastladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

BAŞI VÜCUDUNDAN AYRI BULUNDU

Tarla sahipleri olayı hemen jandarma ekiplerine bildirirken, ekipler cesedin bulunduğu yerin yolunun çamurlu ve bataklık olması nedeniyle araçlarla belirtilen yere gidemeyince devreye traktörler girdi. Traktör ile cesedin bulunduğu bölgeye giden jandarma ekipleri ve savcı, başı vücudundan ayrı olan bir erkek cesedi ile karşılaştı. Gece karanlığında yapılan araştırma da cesedin başı, vücut kısmının yaklaşık iki metre ilerisinde bulundu. Yabani hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen ceset, gerekli incelemenin ardından getirilen tabuta konularak traktör römorkunda Hamzabey Mahallesi'ne kadar getirildi. Cesedin üzerinden zihinsel engelli olduğunu belirten bir not çıktı. Burada römorktan indirilen ceset, İnegöl Belediyesi'ne ait cenaze aracına koyularak İnegöl Devlet Hastanesi morguna getirildi.

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

İnegöl Devlet Hastanesi morgunun önüne gelen 3 çocuk babası Hayrettin Bayram’ın yakınları gözyaşı döktü. Olay yerinde ve ceset üzerinde gerekli incelemeleri yapan jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan cesedi bulunan şahsın evinde iki ay önce yangın çıkmış, zihinsel engelli adam yanmaktan komşularının sayesinde kurtulmuştu. Turgutalp Mahallesi Arslan Sokak'ta çıkan yangında maddi hasar oluşurken, mahalle sakinleri çevreye rahatsızlık verdiğini iddia ettikleri ev sahibi ile ilgili yetkililere defalarca müracaatta bulunduklarını ancak bir sonuç alamadıklarını söylemişlerdi. Yangının ardından evin içerisine rastgele atılmış eşyalar ve çöp evi andıran görüntüler objektiflere yansımıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen 55 yaşındaki Hayrettin Bayram’ın eşinden ve çocuklarından ayrı yaşadığı öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.