Hava Durumu

Bursa'da dehşet kaza...İki ayağı kopan işçi feci şekilde can verdi

Bursa’da direksiyon hakimiyetini kaybedip, yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra yan yatan kamyonette bulunan bir kişi otoban bariyerlerinin 2 ayağını kesmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2014 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2014 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dehşet kaza...İki ayağı kopan işçi feci şekilde can verdi

Edinilen bilgiye göre, olay İstanbul Bursa İzmir otobanında meydana geldi. Bakkaliye malzemeleri satan bir firmadan çalışan Özkan Yaşar (32) ile Rıdvan Sevinç (41) ürünleri 16 BCP 30 plakalı kamyonete yükledikten sonra Panayır Mahallesi’nden Karacabey ve Mustafakemalpaşa’ya gitmek için yola çıktı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çevre yolunda ilerleyen kamyonetin sürücüsü, Görükle'yi geçip İzmir Kavşağı'na yaklaştığında aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu esnada 20 metre sürüklenen kamyonet yan yattı. Sürücü Yaşar, camdan dışarıya çıkmayı başarırken, Sevinç ise ayağını bariyerlerin kesmesi sebebiyle içeride kaldı. Çevreden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ve itfaiye ekipleri kamyonet içerisinde sıkışan Sevinç’in öldüğünü tespit etti. Sürücü ise, 112 görevlileri tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürülürken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İKİ AYAĞI KOPTU

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Rıdvan Sevinç’in iki ayağının bariyerlerin keskinliği sebebiyle koptuğu öğrenildi. Sevinç’in ayağının kamyonetin yan yatması sonucunda bariyerlere çarparak koptuğu öğrenildi.
Ayrıca yol kenarında kamyonetin asfaltta ve toprak zeminde fren izlerinin olduğu görüldü. 2 çocuk babası olan Sevinç'in 20 yıldır, Özkan'ın ise 7 aydır aynı firmada çalıştığı belirtildi. Kazayı gören bir sürücü, “Araçta aşırı sürat yoktu. Yanımda arkadaşım vardı ve ona ‘kamyonet devriliyor’ dedim. Biz ilk önce şoförü çıkartmak isterken, o pencereden çıktı. İçerideki diğer kişiyi de çıkartmak istedik ama olmadı. Sonra az geride ayağının kopmuş olduğunu gördüm, hemen itfaiye ve 112’yi aradım. 110 kilometre hızla gidiyordum. O benden daha yavaş gidiyordu, az önümdeydi ve onu geçecektim. Kaza sonrasında sürücü, ‘direksiyonda boşluk oluştu toplayamadım’ dedi” diye konuştu.
Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.