Hava Durumu

Bursa'da dehşet...Otobanda kan donduran ölüm

Bursa’da birlikte alkol alan iki arkadaşın otomobildeki bıçaklı kavgası ölümle bitti. Bacağından bıçaklanan alkollü genç, otobanda yardım için durdurmak istediği 2 ayrı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2014 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2014 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dehşet...Otobanda kan donduran ölüm

Olay sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Bursa - İstanbul - İzmir otoban girişi Çağlayan mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Salih S. (23) ve arkadaşı A.S., birlikte gece boyu alkol aldıktan sonra sabaha karşı eve gitmek için yola çıktı. Otomobilde tartışan alkollü gençler kavga etmeye başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Salih S. yanında bulunan bıçakla A.S.’yi yaralamak istedi. Otomobilde çıkan arbedede Salih S. ayağından yaralandı. Salih S.’yi yaralı halde otobanda otomobilden indiren A.S., bir müddet uzaklaştıktan sonra '155 polis imdat' hattını arayarak arkadaşıyla arasında geçenleri ve kendisini otobanda bıraktığını aşırı alkollü olduğunu belirterek almalarını istedi.

Bu arada otobanda aşırı alkollü ve yaralı halde mahsur kalan Salih S., durdurmak istediği plakalarının 16 BAL 168 ve 16 H 1675 olduğu öğrenilen iki ayrı otomobilin çarpmasıyla olay yerinde hayatını kaybetti. Kendisine çarpan otomobil sürücüleri ise olay yerinde durmayıp kaçtı. İhbar üzerine yaralı ve alkollü gence yardım için otoban girişine gelen polis ekipleri Salih S.’nin cesediyle karşılaştı. Olayın ardından kısa süre sonra kazaya karışan her iki otomobilin de sürücüsü gözaltına alınırken, A.S.’nin ise arandığı öğrenildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Salih S.’nin cesedi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.