Hava Durumu

Bursa'da dev buluşma

Hamza Hamzaoğlu ve Serdar Kurtuluş gece geç saatlerde bir kafede bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 04:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 04:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dev buluşma
Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu kadrosunda görmek istediği tecrübeli futbolcu ile önceki akşam görüşme fırsatı buldu. Hamzaoğlu daha önce telefonla görüştüğü Serdar Kurtuluş ile bu kez yüz yüze temas kurdu.

TİMSAH’IN GÜNDEMİNDE

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve Yeşil Beyazlı kulübün gündeminde olan Serdar Kurtuluş, önceki gece Bursa’da bir kafede bir araya geldi. Genç çalıştırıcı, yardımcısı Fuat Buruk, yöneticiler Yüksel Çolak ile Fatih Pulat ve menajer Hüseyin Gedik ile iftarın ardından gece geç saatlerde bir kafeye gitti. 

ETİK BULUNMADI

Bunun üzerine geçmişte menajer  Hüseyin Gedik’in komşusu olan Serdar, kafeye davet edildi. Hamzaoğlu ile Serdar Kurtuluş kısa süreli sohbet etme imkanı bulurken, başarılı teknik adam, tecrübeli oyuncuyu kadrosunda görmek istediğini yineledi. Ancak futbolcunun menajeri Ahmet Bulut’un mekanda olmaması sebebiyle transferin konuşulması etik bulunmadı.

"EVET GÖRÜŞTÜK"

Bursaspor’a transferi gündemde olan Serdar Kurtuluş da bu buluşmayı doğruladı. Serdar Bursa Hakimiyet’e yaptığı açıklamada; “Gecenin ilerleyen saatlerinde buluştuk. Ancak bir transfer görüşmesi olmadı. Zaten yanımda menajerim de yoktu. Bu tür konularla menajerim ilgileniyor” açıklamasında bulundu. 

Bursa Hakimiyet
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.