Hava Durumu

Bursa'da direğe çarpan otomobil üçe bölündü!

Bursa'da iftara yetişmek için aşırı hız yaptığı öne sürülen Sinan Okumuş'un (49) otomobili, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpma nedeniyle 3 parçaya bölünen araçta sıkışan Okumuş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2019 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2019 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da direğe çarpan otomobil üçe bölündü!

Kaza, Bursa'nın Yıldırım İlçesi Hacivat Metro İstasyonu'nun Ankara'ya gidiş istikametinde meydana geldi. İddiaya göre iftara yetişmek için aşırı hız yapan Sinan Okumuş, 16 GZ 247 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil 3 parçaya bölündü. Okumuş araç içinde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince kurtarılan Okumuş, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olası bir kaza yaşanmaması için trafiği kontrollü olarak sağlarken, elektrik direğindeki kabloların zarar görmesi nedeni ile bölgede bulunan bazı evlerde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.