Hava Durumu

Bursa'da 'Doğalgaza Geçmenin Tam Zamanı'

Türkiye'nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, Bursa'da doğalgaz kullanımına geçmeyen hane kalmaması adına düzenlediği kampanya ve yatırımlara aralıksız devam ediyor. "Doğalgaza Geçmenin Tam Zamanı" sloganıyla başlatılan doğal gaz dönüşüm kampanyasına katılanlar, avantajlı fiyatlardan ve taksit imkânlarından yararlanma şansına sahip olacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2019 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2019 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'Doğalgaza Geçmenin Tam Zamanı'

Bursagaz, doğal gazı Bursa'da yaygınlaştırmak için avantajlı dönüşüm kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. "Doğalgaza Geçmenin Tam Zamanı!" sloganıylabaşlayan yeni kampanya ile Bursalılar yaz mevsiminde doğal gaz dönüşümlerini ekonomik ve avantajlı fiyatlarla, kolayca yapabilecek. 10 Haziran itibariyle başlatılan yeni kampanya ile katılımcılar, yetkili iç tesisat firmalarının sunduğu 2 bin 900 liradan başlayan tesisat dönüşüm maliyetlerinden vekampanyaya katılım sağlayan banka aracılığı ile 6 aydan 36 aya kadar uygun taksit imkânlarından yararlanabilecek. Kampanya kapsamında ayrıca müşterilere güvence bedeline 4 taksit imkânı sağlanıyor. 31 Ağustos'a kadar devam edecek olan kampanya ile ilgili detaylı bilgiye www.bursagaz.com sitesinden de ulaşılabiliyor.

UZUN VADEDE ÖDEME İMKÂNI

Kampanya hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden, "2018 yılının sonuna kadar abone olup tesisat dönüşümünü yaptırmamış, gaz kullanımına geçmemiş olan abonelerimize yaz aylarında tesisat dönüşümleri için fırsata çevirmek adına çok cazip bir kampanya hazırladık. Bunun adına, 'Doğalgaza Geçmenin Tam Zamanı' diyoruz. Kampanya kapsamında oldukça cazip fiyatlarla, uzun vadelerde ödeme imkanı sunuyoruz. Aynı zamanda Bursagaz olarak güvence bedelini 4 taksit yapacağız. Ayrıca abone olup gaz kullanımına geçmemiş olan, yeni müracaat edecek yeni gaz kulanıcılarına ise her hafta 3 kişiye 500 metreküp doğalgaz hediye edeceğiz. Aynı zamanda bir kişiye de her hafta kombi hediyemiz olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.