Hava Durumu

Bursa'da dövülüp dere yatağına atıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Murat T. ve Halis Y., bisikletiyle evine giderken önünü kestikleri İsrafil Ç.'yi (40), tekme dokat dövüp dere yatağına attı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 00:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da dövülüp dere yatağına atıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Murat T. ve Halis Y., bisikletiyle evine giderken önünü kestikleri İsrafil Ç.'yi (40), tekme dokat dövüp dere yatağına attı. Yaralanan İsrafil Ç., hastanede tedaviye alınırken, kaçan 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Mahmudiye Mahallesinde meydana geldi. Murat T. ve Halis Y., Bedre Deresi yanındaki sanayi yolu üzerinden bisikletiyle evine gitmek isteyen İsrafil Ç.'nin önünü kesti. 2 kişi, bilinmeyen bir nedenle tartıştıkları İsrafil Ç.'yi tekme tokat dövüp dere yatağına attı. Daha sonra Murat T., İsrafil Ç.'nin arkasından pompalı tüfekle ateş edip arkadaşıyla birlikte kaçtı.

Yaralanan; ancak şans eseri kurşun isabet etmeyen İsrafil Ç., kendi imkanlarıyla yola çıktı. Haber verilmesiyle gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahale ettiği İsrafil Ç., daha sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaçan 2 kişi ise polis ekipleri tarfından yakalanarak gözlatına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.