Hava Durumu

Bursa'da DP İl Başkanı'na gözaltı!

Demokrat Parti Bursa İl Başkanı A.B.'nin, Gemlik ilçesinde bir restoranda alkol alırken üzerinde iki ruhsatsız tabanca çıkınca gözaltına alındığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2018 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2018 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da DP İl Başkanı'na gözaltı!

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, DP İl Başkanı A.B.'nin, Gemlik'te bir restoranda yemek yiyip alkol aldığı, bu sırada polislerin arama yaptığı öğrenildi. A.B.'nin, üzerinden ruhsatsız iki tabanca çıkınca gözaltına alınmak istendiği bildirildi. Alkollü olan A.B.'nin bunun üzerine polislerle tartıştığı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve olay yerinde bulunan amir ile polislere küfrettiği öne sürüldü.

Darp edildiğini ileri süren A.B.'nin hastane raporunda, vücudunda kırıklar olmadığı, ayrıca 204 promil de alkollü çıktığı tespit edildi. A.B. hakkında ruhsatsız silah taşımak ve 6136 sayılı kanuna muhalefet ile küfür ve hakaretten soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

İl Başkanı A.B.'nin sosyal medya ve bazı yayın organlarında çıkan iddiaları ile alakalı soruşturma başlatılacağı kaydedilirken, uygulama esnasında kullandığı hakaret ve küfürlerle alakalı da işlem yapılacağı belirtildi.
Bilindiği gibi A.B., bir süre önce böbrek nakli olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.