Hava Durumu

Bursa'da 'Düğüm Salonu' havası

Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği BKM yapımı 'Düğüm Salonu' filminin oyuncuları Şahin Irmak, İrem Sak ve Emre Karayel, Bursa Kentmeydanı AVM'de seyirciyle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'Düğüm Salonu' havası

Bursa Kentmeydanı AVM'de Hayko Cepkin'in yorumladığı 'Nikah Masası' şarkısıyla sahneye çıkan 'Düğüm Salonu' filmi oyuncuları, yoğun ilgiye teşekkür etti.

Şahin Irmak, "İzleyen herkes çok beğendi, harika geri dönüşler alıyoruz. Dolayısıyla da çok mutluyuz. Çok eğlenceli çok keyifli bir film izleyeceksiniz" dedi.

Önce seyirciler arasındaki kuzenlerini selamlayan İrem Sak, "Şahin'e teşekkür etmekle geçiyor hayatımın son bir haftası. İyi ki böyle bir senaryo yazmış, çok mutluyum böyle bir filmde olduğum için. Heyecanımıza ortak olduğunuz için çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

"FİLMDE AŞKIN TÜM DENKLEMLERİ VAR"

Emre Karayel, "7 sene öncesine kadar ben de Bursa'da yaşıyordum. O yüzden bir parçamız Bursalı sayılır. Hemşehriler hoşgeldiniz. Çok keyifli bir romantik komedi oldu bu film. İçinde aşk var, aşkın tüm denklemleri var. Kavga, sevgi, kıskanmak, kaybetmek, sahip çıkmak ve tüm bunların da komedisi var. Çok sevdim bu filmi. Aşk filmlerini seviyoruz biz, bu öncelikle aşk filmi olarak başlayan keyifli bir komedi filmi" ifadelerini kullandı.

FİLMİN KONUSU

Yan yana iki düğün, birbirine hiç benzemeyen 8 dünür, alakasız iki gelin ve evlere şenlik bir takı töreni... Altınların buzdolapları ile yarıştığı törende, bir gelin takıların diğer gelin ise yan salonun damadının peşinde... Damatlardan birinin Şahin Irmak (Serkan), diğerinin Emre Karayel (Tarık) tarafından canlandırıldığı filmde, birbirinden tamamen farklı tarzları ile iki gelini de Gonca Vuslateri (Buse) ve İrem Sak (Hülya) canlandırıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.