Hava Durumu

Bursa'da düğün dönüşü feci kaza:7 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, düğün sonrası gelin ve damadın yakınlarının bulunduğu araçla bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2013 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2013 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da düğün dönüşü feci kaza:7 yaralı

Edinilen bilgiye göre, saat 23.30 sıralarında gelin ve damadı evlerine bıraktıktan sonra diğer misafirleri evlerine bırakmak için yola çıkan 28 yaşındaki Muhiddin Hamdioğlu yönetimindeki 20 H 6890 plakalı otomobil ile Yenişehir istikametinden İnegöl’e gelmekte olan sürücü 29 yaşındaki Yusuf Özel yönetimindeki otomobil, Alanyurt Mahallesi Trafo mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.

Şiddetli çarpmanın etkisiyle otomobiller sağa sola savrulurken, kaza yerinde tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Kazada, sürücülerle araçlarda bulunan 23 yaşındaki Gülten Karaman, 20 yaşındaki Gülay Çetinkaya, 62 yaşındaki Şehzade Bedir, 33 yaşındaki Hazhanım Bayram ile 6 yaşındaki Medine Aslan yaralandı. Yaralılar, ambulanslar ve özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayı duyan yakınları düğün evinden çıkıp hastaneye koştu.

Kazaya karışan her iki aracın da hava yastıklarının açılması daha ciddi yaralanmalarının önüne geçerken, kapanan İnegöl-Yenişehir karayolu araçların olay yerinden kaldırılmasından sonra normale döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.