Hava Durumu

Bursa'da düzenlenen U12 liginde skandal olay

29 Mayıs 2018 günü Mustafa Göndenspor ve Uludağ Yıldız Gençlikspor U12 takımları arasında oynanan maçta Uludağ Yıldız Gençlikspor kulübü yaşı 12'nin üzerinde olan bir kaleci oynatarak adeta çocukların eğlencesine ket vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2018 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da düzenlenen U12 liginde skandal olay

AYNI İSİMLİ FARKLI OYUNCU
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Yaş Altı Ligi'nde geçtiğimiz hafta hiç tasvip edilmeyen bir olay yaşandı. 29 Mayıs 2018 Salı günü Mustafa Göndenspor ile Uludağ Yıldız Gençlikspor kulüpleri arasında oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmada Uludağ Yıldız Gençlikspor ekibinin normalde 2006 doğumlu oyuncuların oynamasına izin verilen U12 liginde aynı isimli fakat 2005 doğumlu bir kaleci oynattığı ortaya çıktı. Bu gelişmenin üzerine olay Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Disiplin Kurulu'na taşınırken Kemal Güler başkanlığındaki Uludağ Yıldız Gençlikspor'un bu gelişme karşısında nasıl bir savunma yapacağı merakla bekleniyor.

"FUTBOLA GÖLGE DÜŞÜYOR"
Yaşanan bu olay sonrası skandal maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Göndenspor Kulübü Başkanı Mustafa Gönden, Bursa futbolu adına bu tip olayların çok üzücü olduğu belirtti. Gönden, "12 yaşında çocuklarımız eğlenmek için sadece spor yapmak için bu tip karşılaşmalara çıkıyorlar. Yani amaç kazanmak değil ki. Uludağ Yıldız Gençlikspor Kulübü neden böyle bir şey yapma gereği duydu gerçekten anlamak zor. Ben de bir açıklama yapıp tüm bu olanları ifşa etmek istedim. Bursa futbolu kötü olaylarla gelişemez. Rakibin antrenörüne söylüyorum benim haberim yok diyor. Bu nasıl iş ? . Bu tip olayların önüne geçmek de federasyonumuzun görevi. Umarım bu olayların önlemi alınır ve bir daha yaşanmaz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.