Hava Durumu

Bursa'da engelli genç 24 saat sonra bulundu

Bursa'da dün evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 31 yaşındaki zihinsel engelli Muhammed Fatih Ölçen için arama-kurtarma ekipleri seferber oldu. Ormanlık alanda drone ile de aranan Ölçen, kaybolduktan 24 saat sonra evinin yakınındaki mahallede kamyonetin kasasında uyurken bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2017 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2017 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da engelli genç 24 saat sonra bulundu

Merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'nde oturan ve dün evinden ayrılan zihinsel engelli Muhammed Fatih Ölçen bir daha geri dönmedi. Oğlunun hayatından endişe eden işci emeklisi olan 2 çocuk babası Hasan Ölçen, polise haber verdi.

AFAD ve UMKE, ve polis ekipleri, kayıp gencin en son olarak görüldüğü Nilüfer ilçesinde özellikle ormanlık alanlarda arama çalışmalarına başladı. Sabah saatlerinde başlayan aramalar, ATV, arazi araçları ve arama-kurtarma köpeklerinin yanı sıra, drone ile havadan görüntü alarak Ölçen'i aramaya başladı.

Arama ve kurtarma ekiplerinin havadan ve karadan aradığı Ölçen'e kaybolduktan 24 saat sonra evinin yakınındaki Dikkaldırım Mahallesi'nde kamyonetin kasasında uyurken ulaşıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Ölçen daha sonra ailesine teslim edildi.



Oğlunun daha önce de evden çıktığını fakat geldiğini söyleyen Hasan Ölçen, "Muhammed Fatih bu kez gelmeyince endişelendik. Hemen polise haber verdik. Çok korktuk" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.