Hava Durumu

Bursa'da eski eşini bıçaklamıştı... Aldığı ceza...

Bursa'da barışmak için gittiği eski eşini bıçaklayan ve 11 yıl 3 ay hapis cezası alan sanığın cezası, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı katılmadığı için Yargıtay tarafından bozuldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2017 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2017 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da eski eşini bıçaklamıştı... Aldığı ceza...

Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde 2013 yılı Ağustos ayında meydana gelen olayda, Şerafettin A. (42), boşandığı 2 çocuğunun annesi Naciye D.'nin (42) evine yeniden barışmak için gitti. Kadının barışmaması üzerine sanık, eski karısını boğazından, kasığından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. 112 ekiplerinin yaptığı müdahale ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralı kadın bir müddet süren tedavinin ardından iyileşti. Sanık ise intihar etmek üzereyken ikna edildikten sonra tutuklandı.

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan müebbet hapis cezası talebiyle yargılanan sanık, ilk duruşmasında, "Ben eşimi kesinlikle bıçaklamadım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Onu dost hayatı yaşadığı kişi bıçakladı. Psikolojik sıkıntım ve rahatsızlığım yoktur" dedi.

Naciye D. ise, "Sanık benim eski eşimdir. Beni yaraladığı için kendisinden şikayetçiyim. Bahçeye çöp atmak için çıktığımda bana saldırdı. Karnımdan, göğsümden ve yüzümden yaralandım. Oğlum babasının üzerine atlayınca sanıktan kurtuldum" diye konuştu.
Mahkemenin sanığa verdiği 11 yıl 3 ay hapis cezası, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı katılmadığı için Yargıtay tarafından bozuldu. Yeniden görülen davaya sanık katılmadı. Mahkeme heyeti, eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.