Hava Durumu

Bursa'da facianın kıyısından dönüldü

BURSA’da, kentsel dönüşüm kapsamında daha önceden boşaltılan 3 katlı binanın yıkımı öncesi, Osmangazi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Uğurer'in şüphesi ve duyarlılığı 3 kişinin canını kurtardı. Müdür Uğurer, boş olduğu söylenen binanın kapısındaki kilitli zinciri, "Belki içeride birileri vardır" diyerek getirttiği demir makasıyla kestirdi. Binada polislerce yapılan aramada, içeride uyuyan madde bağımlısı 3 genç bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2013 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2013 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da facianın kıyısından dönüldü

Merkez Osmangazi Belediyesi tarafından Santral Garaj Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında kamulaştırılan binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Çalışmalara dün Çeşme Sokak’ta bulunan 3 katlı Özler Apartmanı'nın yıkımı ile devam edildi. Yıkım öncesi apartmanın yanına gelen İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Uğurer, boş olduğu söylenen ve kapısı zincirle kilitli bulunan binanın içersinde "belki birileri vardır" diyerek, kontrol edilmesini istedi.

İÇERİDE UYUYAN 3 GENÇ

İlçe Emniyet Müdürü'nün isteği üzerine getirilen demir makası ile kapıdaki zinciri kesen ekipler içeri girdiklerinde, 2'nci katta bulunan odada eski bir kanepe üzerinde uyuyan 3 gençle karşılaştı. İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Uğurer, yapılan kimlik kontrollerinde madde bağımlısı olduğu belirlenen üç genci apartmandan uzaklaştırdıktan sonra yıkım için izin verdi.



Emniyet Müdürü Uğurer'in duyarlılığı sayesinde 3 genç mutlak bir ölümden kurtulurken, çevredeki esnafın yıkımın bir süre ertelenmesini istemesine rağmen bina iş makineleriyle kısa sürede yerle bir edildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.