Hava Durumu

Bursa'da feci kaza

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, otomobille kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Kazada eşi Fadime Cingöz ile çocukları Zeynep ile Dilek’in yaralandığını duyan İbrahim Cingöz panikle hastaneye koştu. İbrahim Cingöz, kucağına aldığı çocuklarına sarılarak, gözyaşı döktü.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da feci kaza

Kaza saat 15.00 sıralarında İnegöl- Domaniç karayolunda meydana geldi. Domaniç’ten İnegöl’e gelen Metin Levent (35) yönetimindeki 16 PE 909 plakalı otomobil, kontrolsüz girdiği virajda karşı yönden gelen Hüseyin Buroğlu’nun (35) kullandığı 42 CZV 69 plaklı kamyona yandan çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü Metin Levent ile Birsen Pehlivan (33), Fadime Cingöz (30), Dilek Cingöz (4) ve Zeynep Cingöz (2) yaralanırken, kamyon şoförü Hüseyin Buroğlu ise kazayı yara almadan atlattı.

Yaralılar, yolda geçen diğer sürücülerin haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslar yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada eşi Fadime Cingöz ile çocukları Zeynep ile Dilek’in yaralandığını duyarak hastaneye koşan İbrahim Cingöz, ambulansla gelen çocuklarını kucağında hastaneye taşıdı. İbrahim Cingöz, ağlayan çocuklarını teselli etmek için çaba harcadı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.