Hava Durumu

Bursa'da feci kaza... Kırmızı ışıkta geçince...

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında biri ağır dört kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2014 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2014 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da feci kaza... Kırmızı ışıkta geçince...
Edinilen bilgiye göre; İsa T. (30) yönetiminde ki kamyonet, Bodır S.’nin kullandığı kamyonla kırmızı ışıkta çarpıştı.  Kestel Girişi Kurtuluş Kavşağı trafik lambalarında meydana gelen kazada İsa T. ağır bir şekilde yaralanırken, İsa T.’nin yanında bulunan Sedat Ç. ile diğer sürücü Bodır S. ve yanında ki Celal Ç. de çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Kaza sonrasında iki araçta hurdaya döndü. Direğe çarpan araçta sıkışan İsa T. uzun süren çalışmaların ardından araçtan çıkarılabildi. Sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri ve 112 sağlık ekipleri tarafından çıkarılan sürücü İsa T. ve beraberindekiler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İsa T.’nin ayaklarında kırıklar olduğu belirtilirken, diğer yaralıların durumunun iyi olduğu kaydedildi. 

Görgü tanığı Musa Denden kazayı şöyle anlattı: “Küçük kamyonet önündeki büyük kamyona çarptı. Dört tane yaralı var, ikisi öndeki, ikisi arkadaki kamyonette. Büyük kamyon kırmızı ışıkta geçti, bu da ana yoldan geliyordu, duramayıp ona vurdu. Yaralılardan birinin ayaklarında kırıklar vardı, durumu ağırdı. Diğerleri iyiydi.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.