Hava Durumu

Bursa'da feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü

BURSA'da kamyonet ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü. 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2017 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2017 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü

Kaza, saat 14.00 sıralarında Orhangazi-İznik Karayolu üzerinde meydana geldi. Orhangazi'de mermer işi yapan 65 yaşındaki Ali Kacır yanına oğlu 38 yaşındaki Nazmi Kacır ve 11 yaşındaki torunu Ali Arda Kacır'ı da alarak Boyalıca Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışmak için 16 V 6704 plakalı kamyonetle yola çıktı.

Keramet Mahallesi Ilıca kaplıcaları kavşağında şerit değiştiren kamyonetle 42 yaşındaki Çetin Arslanalp'ın kullandığı Almanya plakalı cip kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, kamyonet sürücüsü Ali Kacır ve oğlu Nazmi Kacır ağır, torunu Ali Arda Kacır ile cip sürücüsü Çetin Arslanalp ve yanında bulunan 37 yaşındaki Mustafa Mermertaş, 33 yaşındaki Olcay Turna yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla devlet hastanesine götürülerek tedaviye alındı. Durumu ağır olan yaralılardan Ali Kacır ve oğlu Nazmi Kacır Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

YARALILARDAN BİRİ KURTARILAMADI

Kazada yaralanan Nazmi Kacır, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kacır'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kaza nedeniyle Orhangazi-İznik karayolu trafiğe bir süre kapatılırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.