Hava Durumu

Bursa'da Ferda Anıl Yarkın coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü sanatçılarının Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda ünlü sanatçı Ferda Anıl Yarkın ile aynı sahneyi paylaştığı konser, Bursalı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2019 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Ferda Anıl Yarkın coşkusu

İki bölümden oluşan konser, geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Bursalı TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Burhan Dikencik anısına seslendirilen eserler ile başladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüseyin Buran, Orkestra Şube Müdürü Muhterem Çevik, ile Bestekar ve Söz Yazarı Erdinç Çelikkol'un da izlediği konserin ilk bölümünde Orkestra Şube Müdürlüğü Sanat Müziği Bölümü Sanatçıları, Şef Gökay Usludur yönetiminde Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerini icra etti. Konserin ikinci bölümünde ise 90'lı yılların dillerden düşmeyen şarkılarına imza atan Ferda Anıl Yarkın sevenleri ile buluştu.

Türk Sanat Müziği'nin sevilen eserlerini seslendiren ünlü sanatçı, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle sık sık düet yaptı. Sahnede bir ara keman taksimi yapan ünlü şarkıcı, Bursalılardan tam not aldı. Kendisini dinlemeye gelen Bestekar ve Söz Yazarı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Bölümü Kurucusu Erdinç Çelikkol'u sahneye davet eden Yarkın, şarkılarını usta sanatçıyla birlikte söyledi. Konserin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüseyin Buran ve Orkestra Şube Müdürü Muhterem Çevik, kentin kültür-sanat hayatına renk katan sanatçıya çiçek takdiminde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.