Hava Durumu

Bursa'da festival var

TVF tarafından organize edilen Festival Voleybol Turnuvası, Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Bursa'da gerçekleştirilecek. Organizasyona 5 bin sporcu katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2017 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2017 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da festival var

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen Türkiye Festival Voleybol Turnuvası'nın ikincisi, Büyükşehir Belediyesi'nin sponsorluğunda Bursa'da gerçekleştirilecek. Mayıs ayında yapılacak turnuvada Bursa'nın Türkiye'nin dört bir yerinden 5 bin sporcu ve ailesine ev sahipliği yapacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, festival boyunca gündemin sadece voleybol ve spor olacağını söyledi.

BUTTİM YERLEŞKESİNDE...

Başkan Altepe, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ'ı ağırladı. Büyükşehir Belediyesi'nin ana binasında gerçekleşen ve Büyükşehir Belediyespor yöneticilerinin de iştirak ettiği ziyarette, BUTTİM yerleşkesinde yapılacak organizasyon ele alındı. TVF Başkanı Akif Üstündağ, desteği için Altepe'ye teşekkür ederken Başkan Altepe ise, 1 ay boyunca sporcu ve ailelerini iyi ağırlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

7'DEN 70'E SPOR

Konuşmasında ülke çapındaki organizasyonların Bursa'da olmasının ve sürdürülebilir hale gelmesinin önemine işaret eden Recep Altepe, "Bizim en büyük hedeflerimizden biri Bursa'nın 7'den 70'e spor şehri olmasıdır. Voleybol da her yaştan insanın oynayabileceği bir spor dalıdır. Bu nedenle Türkiye Voleybol Federasyonu'nun düzenlediği turnuvayı çok önemsiyoruz. Sürekli hale gelmesini ve şehrimizde yapılmasını istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.