Hava Durumu

Bursa'da flaş trafik düzenlemesi

Mudanya Kavşağı yenileme çalışmaları kapsamında İzmir – Bursa istikameti geçişi için yapılan servis yolu üzerindeki köprü inşaatı nedeniyle 16 Haziran Perşembe akşamına kadar 21.30’dan sonra Acemler – Emek arası Bursaray seferi yapılamayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da flaş trafik düzenlemesi
Vatandaşların ulaşımda bir sorun yaşamaması amacıyla raylı sistemin çalışmayacağı saatlerde vatandaşlar metro güzergahı boyunca ulaşımlarını otobüslerle sorunsuz bir şekilde sağlayabilecek.

Mudanya kavşağının yıkım çalışmalarının başlayacağı 20 Haziran’a kadar servis yollarını tamamlamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, İzmir – Bursa geliş istikameti servis yolu üzerinde köprünün inşaat çalışmalarına hız verdi.

Çalışmalar kapsamında Bursay seferlerinin de en az şekilde etkilenmesi için her türlü tedbir alınırken, köprü inşaatı nedeniyle Acemler Emek arasında 16 Haziran Perşembe gününe kadar 21.30’dan sonra sefer yapılamayacak.

Acemler istasyonunda inen vatandaşlar, bu istasyondan otobüslerle metro güzergahı boyunca taşınacaklar. Yine Emek’ten gelecek vatandaşlar da otobüslerle Acemler istasyonuna kadar taşınacak. Servis yolunda köprü inşaatının tamamlanmasıyla raylı ulaşım yeniden normale dönecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.