Hava Durumu

Bursa'da fötr şapkalı hırsız alarmı!

Bursa’da, sürücüsünün kapısını açık bıraktığı yolcu minibüsüne giren fötr şapkalı bir kişi, vites kutusunun yanında bulunan yaklaşık 500 lirayı alarak kaçtı. Olay araçtaki güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da  fötr şapkalı hırsız alarmı!
Olay, merkez Yıldırım ilçesi Ankarayolu Caddesi Arabayatağı Mahallesi’nde meydana geldi. Yavuzselim-Santral Garaj hattında 16 M 0333 plakalı minibüste şoför olarak çalışan 24 yaşındaki Muhammed Turan, yolcuları indirdikten sonra, tatlı almak için bir markete girdi.



Bu sırada Turan’ın minibüsün kapısını açık bırakmasını fırsat bilen fötr şapkalı 20 yaşlarındaki bir kişi, minibüsün yanına geldi. Şüpheli, şoför kapısını açıp, vites kutusunun yanında bulunan yaklaşık 500 lirayı aldıktan sonra kapıyı kapatıp uzaklaştı.



Olay, tatlıyı aldıktan sonra minibüsüne binen Muhammed Turan'ın, paraları yerinde göremeyince araç içersindeki güvenlik kamerasını izlemesi sonucu ortaya çıktı. Polise haber veren Turan, "Benzer hırsızlık olayları arkadaşlarımın başına da geldi" dedi. Polis güvenlik kamerasını izleyerek, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.