Hava Durumu

Bursa'da freni patlayan TIR dehşeti:Çok sayıda yaralı var

Eve çarparak durabilen tırdan saçılan kireç taşları kaldırım döşeyen işçileri yaraladı

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da freni patlayan TIR dehşeti:Çok sayıda yaralı var

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kireç taşıyan TIR'ın freni patladı. Bir eve çarparak durabilen TIR'dan saçılan malzemeler kaldırım döşeyen 4 işçiyi yaraladı. Sürücünün de yaralandığı kazada ortalık savaş alanına döndü.

Edinilen bilgiye göre, Fındıklı bölgesindeki maden ocaklarından yüklediği 28 ton kireç taşı ile Hürriyet Mahallesi'ne inmek isteyen Şadi Sevim (49) idaresindeki 34 FD 5565 plakalı TIR'ın frenleri patladı. TIR mahalle bağlantı yoluna uçtu. Bir eve çarpan tırın sürücüsü son anda araçtan atladı. Bu esnada kaldırım taşı döşemekte olan 4 işçi, etrafa saçılan kireç taşlarının çarpması neticesinde yaralandı.

Kazada TIR sürücü Şadi Sevim, işçilerden Gökhan Yıldırım (22) ve Mustafa Yaşar (21) ile Afgan uyruklu olan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2 işçi yaralandı. Toplam 5 yaralı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada TIR'ın çarptığı evde oturanlar da büyük panik yaşadı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, mahalle sakinleri ağır tonajlı kamyonların mahalleden geçmesine tepki gösterdi.
Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz ve Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin de kaza mahalline gelerek bilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.