Hava Durumu

Bursa'da FSM'deki bar cinayeti saniye saniye kamerada

Bursa'da barda bir kişinin ölüp, bir kişinin de yaralandığı silahlı kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2017 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2017 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da FSM'deki bar cinayeti saniye saniye kamerada

Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer İlçesi FSM Bulvarı üzerindeki bir barda eğlenen iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten kavga çıktı. Karşılıklı küfürleşen iki grup birbirine girdi. Silahların konuştuğu kavgada, 39 yaşındaki beyaz eşya dükkanı sahibi 4 çocuk babası Mehmet Onat hayatını kaybederken, her iki ayağından birden vurulan tekstilci arkadaşı Ahmet Işık (55) ağır yaralandı. Olaydan sonra harekete geçen Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayda silahı kullandığı belirlenen Serkan U. (28) ile kavgaya karışan A.G. (24),O.G. (24) ve yaşı küçük B.G'yi (18) gözaltına aldı.

Kamera görüntüleri ortaya çıktı

Silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İş yerine ait olan güvenlik kamera görüntülerinde Serkan U'nun, barda sahne önündeki masada sandalyede arkadaşları ile birlikte oturan Mehmet Onat'ın yanına gelip, kulağına bir şey söylediği, daha sonra ayağa kalkan Serkan U. ve yanında bulunan arkadaşlarıyla yumruklaştığı, barın arka kısmına geçen Serkan U'nun silahını doldurup ateş ettiği görülüyor.

Suç aleti tabanca ile birlikte yakalanan Serkan U. polise verdiği ilk ifadesinde olayı kendisinin gerçekleştirdiğini ve ateş ettiği kişileri tanımadığını, bir anlık küfürleşme sonrası olayın yaşandığını belirtti. Gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevkedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.