Hava Durumu

Bursa'da fuhuş operasyonu! 5 müşteri getirene...

Bursa'da ‘5 müşteri getirene bir ilişki bedava' şeklinde kampanya düzenleyerek aracı şahıslar buldukları, bu aracı şahıslar ile getirdikleri kişilere fuhuş yaptırdıkları iddia edilen fuhuş çetesine yönelik operasyonda 8'i kadın 14 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da fuhuş operasyonu! 5 müşteri getirene...
Gemlik ilçesinde bonuslu fuhuş kampanyası düzenledikleri iddia edilen fuhuş şebekesine yönelik ahlak polisleri inceleme başlattı. Aylardır süren takibin ardından polis, 2'si masaj salonu 8 ayrı adrese operasyon düzenlendi.

Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, bir miktar esrar ele geçirilirken, 5 bilgisayar ile bir kameraya da incelemek için el koyuldu.

FUHUŞTA KAMPANYA DÖNEMİ...

Zaman zaman şehir dışına da ilişki için kadın tedarik ettikleri belirlenen şebekenin, aracılar için de, ‘5 müşteri getirene bir ilişki bedava' şeklinde kampanya düzenledikleri belirlendi.

Liderliğini 45 yaşındaki Z.E.'nin yaptığı çetenin, bazı kadınları geceliği bin liradan seks partisine gönderdiği, yeni müşterilere, ‘At gibi Rus bunlar' diyerek mesaj atıldığı ortaya çıktı. Ekipler şebeke ile irtibata geçerek ilişkiye giren 93 kişi hakkında da işlem yaptı. Çete üyelerinden şuan 18 yaşında olan genç bayanın bir yıldır fuhuş yaptırıldığı belirlendi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan çete lideri Z.E. ile birlikte G.T., N.B., H.T., B.K., F.A. M.Ö. F.K., N.Ö., S.A., T.T., A.Ö., B.G. ve S.T. isimli kişilerde "Suç işlemek için teşekkül oluşturmak ve fuhuş yaptırmak" suçlarından Gemlik ilçe adliyesine sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.