Hava Durumu

Bursa'da garip olay! Çaldığı araç yolda kalınca...

Bursa'da çaldığı araç yolda kalan hırsız çareyi iple çekmekte buldu. O anlar ise güvenlik kameralarına takıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2017 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da garip olay! Çaldığı araç yolda kalınca...

Edinilen bilgiye göre, önce kamyonet daha sonra otomobil hırsızlığı yapan Erdal D. çaldığı araçlarla çeşitli işyerlerini soydu.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde Melike G.'ye ait 16 SSG 52 plakalı kamyoneti çalan hırsız, araca yakıt aldı. Yakıtı biten aracı bırakan Erdal D. daha sonra Süleyman İ.'ye ait iş yerinin camını kırarak Süleyman İ.'ye ait 41 K 5105 plakalı aracın anahtarını çaldı. Aracı olduğu yerden alan Erdal D., bir işyerinden tesisat kablolarını çaldı.

Daha sonra hırsızlık için gittiği mahallede araç bozulunca çevredekilerden yardım isteyen ve istediğini bulamayan Erdal D. çareyi aracı iple çekmekte buldu. O anlar ise çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

Olaydan şüphelenen mahalleli hırsız olduğunu fark edince kaçarak uzaklaşan Erdal D. polis ekiplerinin kırk civarı güvenlik kamerası görüntüsü izlemesi sonucu tespit edildi. Daha önceden de benzer suçlardan dosyası bulunan Erdal D. Otosansit sitesinde Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Şüpheli işlediği suçlardan dolayı cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.