Hava Durumu

Bursa'da geleceğin gurur tablosu

Özel Balkabağım Anaokulu her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkulu bir biçimde kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2019 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2019 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da geleceğin gurur tablosu

HABER I SERAY SAYGILIOĞLU

Korupark AVM'de düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Geleceğe emin adımlarla yürüyen Özel Balkabağım Anaokulu öğrencileri öğretmenleri Melike Çınkırdaklı, Tuğba Hamamcıoğlu ve Cağla Bayındır eşliğinde 3 farklı gösteri sundu.

Programda minikleri Özel Balkabağım Anaokulu Kurucusu Almıla Özgün ve Özel Balkabağım Anaokulu Müdürü Necla Tunalı da yalnız bırakmadı. Duygu ve düşüncelerini AS Tv mikrofonlarıyla paylaşan Özgün "Balkabağım Anaokulu ailesi olarak 2011 yılından beri özel günlerimizi hiç kaçırmıyoruz. Bu senede 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı çocuklarımızla beraber 96. yılını kutladık. Cumhuriyete sahip çıkacak ve koruyacak evlatlar olarak yetiştirirsek bizler amacımıza ulaşmış oluruz" dedi.

(NECLA TUNALI-ALMILA ÖZGÜN)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yılını coşkuyla kutladıklarını belirten Tunalı " Burada yaptığımız etkinlikte toplumun geleceğini oluşturacak bireylerin yetişmesiyle ilgili Cumhuriyetin temellerini şimdiden onların beynine kazımaya çalışıyoruz. Cumhuriyet çok güzel bir yönetim sistemi. O nedenle çocuklarımıza amacına uygun biçimde hayatını kazansınlar ve bu yönetimin anlamını çok iyi algılasınlar diye bu etkinlikleri onlara sunuyoruz" şeklinde konuştu. Gösterilerini sunan minikler büyük bir gurur tablosu oluşturarak vatandaşların beğenisini topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.