Hava Durumu

Bursa'da genç kadın canına kıymak istedi

Bursa'da, erkek arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edilen genç kadın, Tarihi Setbaşı Köprüsü'ne çıkarak intihar etmek istedi. Genç kadın, polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla köprüden güçlükle indirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2016 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2016 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da genç kadın canına kıymak istedi
Olay, gece saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Setbaşı Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen M.A. (22), erkek arkadaşıyla tartışmasının ardından sinirlenerek Tarihi Setbaşı Köprüsü'ne çıktı. M.A., vatandaşlara intihar edeceğini söyleyerek burada çığlık atmaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri M.A.'yı ikna edemedi.

Polis ekiplerinin ikna çabaları fayda etmeyince köprüye itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri M.A.'nın atlama riskine karşı köprünün altına şişme yatak açtı. Bu sırada korkulukların öbür ucunda olan M.A., ''Ali telefonunu açsın. Neredesin Ali'' diyerek ağladı. 



Polislerin tüm çabalarına rağmen intihar girişiminden vazgeçmeyen M.A.'nın, bir anlık dalgınlığından yararlanan polis ve itfaiye ekipleri, iple köprüye sarılarak etkisiz hale getirdi. Düşmemesi için kollarına giren polisler tarafından etkisiz hale getirilen M.A., demir korkuluklardan indirilerek sedyeye taşındı. Ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.A., polis merkezine götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.