Hava Durumu

Bursa'da genç kız feci şekilde can verdi!

Bursa'nın Yenişehir İlçesi yakınlarında kontrolden çıkıp tarlaya uçan otomobildeki 22 yaşındaki Elif Binici yaşamını yitirdi. Elif Binici’nin, Süleyman Demirel Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü’nden yeni mezun olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da genç kız feci şekilde can verdi!
Gemlik’te oturan Binici Ailesi fertleri, 71 yaşındaki Fatma Binici’yi Yenişehir Havaalanı’ndan memleketleri Erzurum’a yolcu etmek için doğru yola çıktı. 52 yaşındaki Miktad Binici yönetimindeki 16 HM 864 plakalı otomobil, Burcun Köyü yakınlarında bir anda kontrolden çıkıp tarlaya uçtu. Takla atan araçta bulunan Elif Binici ağır yaralandı.



Süleyman Demirel Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü’nden yeni mezun olan Elif Binici kaldırıldığı Yenişehir Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Elif Binici'nin babası olan sürücü Miktad Binici kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kardeşi 10 yaşındaki Ahmet Binici ile annesi Fatma Binici ise hafif yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.