Hava Durumu

Bursa'da gençler spora doyuyor

Bursa'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında çeşitli branşlarda düzenlenen müsabakalar sonunda dereceye giren sporcu öğrenciler madalya ve kupayla ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2019 07:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2019 07:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da gençler spora doyuyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen okullararası müsabaka heyecanı Bursa'da devam ediyor. Organizas-yon kapsamında Acemler Spor Salonu'nda Eskrim Yıldızlar-Gençler İl Birinciliği müsa-bakaları düzenlendi. 35 okuldan 60 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Atatürk Stadyumu Meydanı'nda ise 78 sporcunun katılımıyla Bisiklet Minikler-Küçükler-Yıldızlar ve Gençler İl Birinciliği yarışmaları yapıldı. Tüm hızıyla devam eden organizasyon kapsamında ayrıca Oryantiring Küçükler ve Yıldızlar yarışmaları 91 sporcunun katılımıyla düzenlendi.

Atıcılar Çok Amaçlı Okçuluk Sahası'nda ise Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları heyecanı yaşandı. 26-27 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenen müsabakalara 36 okuldan 127 sporcu katılarak madalya mücadelesi verdi. Çekişmeli geçen müsabakalarda sporcular hedefi 12'den vurmak için hünerlerini sergiledi. Yoğun geçen organizasyon programı kapsamında Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu'nda da çekişmeli yarışmalar düzenlendi Yıldızlar kategorisinde düzenlenen yarışmalara 25 okuldan 96 sporcu katıldı. 26-27-28 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen yarışmalarda sporcular madalya hedefiyle kulaç attı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.