Hava Durumu

Bursa’da geniş güvenlik önlemi

Bu akşam oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasında güvenlik güçler yoğun güvenlik önlemi alacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’da geniş güvenlik önlemi

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında bugün saat 20.00’da Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasında 1400 polis ve 487 özel güvenliğin görev yapacağı açıklandı. Bugün yapılan toplantıda alınan karar doğrultusunda, stad dışarısında da 7 Mayıs 2011 tarihinde Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanması gereken maç öncesi çıkan olaylar göz önünde bulundurarak, toplam 1200 hazır kuvvetin yer alacağı bildirildi.

STADYUMA GİRİŞLERDE SIKI KONTROL
Bursasporlu taraftarlar, emniyet güçleri ve özel güvenlik ekipleri tarafından karşılaşma öncesi stadyum girişi sırasında sıkı kontrolden geçecek. Taraftarların karşılaşmaya yabancı madde sokmaması için stadyumda bulunan 20 adet giriş kapısında 487 özel güvenlik ve 250 yardımcı polis ekibi görev alacak.

KAPILAR 17.00’DA AÇILACAK
Öte yandan mücadeleyi izlemeye stadyuma gelecek olan taraftarlar için Bursa Atatürk Stadyumu kapılarının 17.00’da açılacağı bildirildi. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin başkanlığında gerçekleştirilen ve her iki kulübün yetkilileri, sağlık ve güvenlik ekibi amirlerinin katıldığı eşgüdüm toplantısında alınan karar doğrultusunda Bursaspor’un sahaya ‘Şampiyon Forma’, Beşiktaş’ın ise kırmızı forması ile çıkması kararlaştırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.