Hava Durumu

Bursa'da görevli yüzbaşı kaza kurbanı oldu

İzmir'in Foça İlçesi'nde, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü jandarma yüzbaşı 35 yaşındaki Şevket Soyer, yaşamını yitirdi. Yüzbaşı Soyer, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2017 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da görevli yüzbaşı kaza kurbanı oldu

Kaza, dün Yenfoça- Aliağa karayolu Yenifoça Fatih Mahallesi Kurudere Mevkii'nde meydana geldi.

BURSA'DA GÖREV YAPIYORDU

Görevli olduğu Bursa İl Jandarma Komutanlığı'ndan iznini geçirmek üzere yakınlarının bulunduğu İzmir'in Foça İlçesi'ne gelen Jandarma Yüzbaşı Mahmut Şevket Soyer yönetimindeki plakası öğrenilmeyen otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada, evli ve 4 yaşında bir erkek çocuk babası olan Yüzbaşı Soyer, yaşamını yitirdi.

İZMİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Yüzbaşı Soyer için bugün Fatih Camii'nde, ikindide cenaze töreni düzenlendi. Törene; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Foça Jandarma Komando ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Semih Okyar, Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Bursa ve Foça'da görevli silah arkadaşları, bazı belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yakınları ve çok sayıda Foçalı katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Yüzbaşı Soyer'in Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracına konuldu. Yüzbaşı Soyer, uzun bir araç konvoyuyla götürüldüğü Foça Yeni Kabristan'da toprağa verildi. Defin sonrası ailesi, taziyeleri kabul etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.