Hava Durumu

Bursa'da halk otobüsü şoförü pes dedirtti!

Bursa'da akıl almaz bir olay yaşandı. Özel halk otobüsü şoförü, alkollü olduğu gerekçesiyle yolcular ve çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Ancak işin aslı polis kontrolünde ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da halk otobüsü şoförü pes dedirtti!
Bursa'da pes dedirten olay, geçtiğimiz gün Yıldırım İlçesi Emirsultan Mahallesi'nde yaşandı. Kimliği öğrenilemeyen özel halk otobüsü şoförü, Derebahçe durağından yolcularını alarak, Özlüce istikametine yola çıktı. Ancak iki durak sonra direksiyonda uyuklamaya başlayan otobüs şoförü, Emirsultan durağına geldiğinde yolcuların tepkisiyle karşılaştı.

İşte o görüntüler...



YOLCULAR UYARDI AMA

Yolcuların, alkollü olduğunu öne sürdüğü şoför, uyarılara kulak asmayarak, buradan ayrılıp, Emirsultan Tüneli girişine kadar geldi. Burada yolcular kendi imkanlarıyla otobüsün kapısını açarak araçtan indi.

\"\"

KENDİNİ OTOBÜSE KİLİTLEDİ

Bu sırada akıl almaz olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar, kendini otobüse kilitleyen şoförü, araçtan indirmeye çalıştı. Öfkeli vatandaşlar, kapıyı açmayan şoförü, araçtan indirmek için otobüsün kapılarını tekmelese de başarılı olamadı.

\"\"

POLİSE İHBAR YAĞDI

Sürücü, gaza basarak,kaçmayı başardı. Ancak otobüsteki yolcular '155 Polis İmdat' telefonunu arayarak, sürücünün alkollü olduğunu ve kaçtığını ihbar etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Altıparmak Stad Kavşağı yakınlarında özel halk otobüsünü durdurdu. Yapılan kontrollerde, şoförün alkolsüz olduğu, ancak araç muayenisinin eksik olduğu ve bununla ilgili yasal işlem yapıldığı öğrenildi. Sürücünün uykusuz veya yorgun olduğu ihtimali üzerinde duruluyor...

\"\"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.