Hava Durumu

Bursa'da hatalı dönüş kazaya sebep oldu!

Gemlik'te bir otomobilin kontrolsüz şekilde 'U' dönüşü yapmaya çalıştığı sırada arkasından gelen motosiklet çarptı. Olay sırasında kaskı kolunda olduğu belirlenen motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, kaza anı bir otomobilin araç kamerası tarafından an be an kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 23:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 23:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da hatalı dönüş kazaya sebep oldu!

Kaza saat 20.00 sıralarında Bursa'nın Gemlik ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi.

Kumla istikametine gittiği sırada Gemlik'e geri dönmek isteyen Sibel H., yönetimindeki 34 AHE 939 plakalı otomobili ile kontrolsüz şekilde 'U' dönüşü yaptığı sırada arkasından gelen Hamdullah Çelik idaresindeki 16 ABG 053 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazanın şiddetiyle havada taklalar atan Çelik, düşerek metrelerce sürüklendi. Kazanın ardından çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan Hamdullah Çelik ile şoka girerek baygınlık geçiren Sibel H. Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından yol kısmen trafiğe kapanırken, olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Kazaya karışan araçların kaldırılması ile trafik normale döndü.

KAZA ANI ARAÇ KAMERASINDA

Bu arada kaza anı bir otomobilin araç kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde Sibel H.'nin kontrolsüz şekilde 'U' dönüşü yaptığı sırada motosikletle çarpışması, Hamdullah Çelik'in taklalar atarak yere düşmesi görülüyor. Daha sonra Çelik, yerde kanlar içinde yatarken, Sibel H.'de kaza nedeniyle şoka girdiği görülüyor. Görüntülerde kaza önce motosiklet sürücüsünün kaskının da kolunda olduğu görüldü.

Polis ekipleri kazanın ardından soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.