Hava Durumu

Bursa'da hayvanseverlerden can dostlarına yardım eli

Bursalı hayvanseverler, sokaklardaki can dostları için anlamlı bir kampanya düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da hayvanseverlerden can dostlarına yardım eli

Akademi Veteriner Polikliniği ve Hayal Kahvesi Bursa'nın "Zor kış şartlarında sokak hayvanlarının aç kalmasına seyirci kalma" sloganı ile hayata geçirdiği proje çerçevesinde düzenlenen konser ilgi gördü. Hayal Kahvesi'nde düzenlenen konserden elde edilen gelirle sokak hayvanlarına dağıtılmak üzere mama alındı. Alınan mamaların bir kısmı sokak hayvanlarını besleyen gönüllülere verilirken, 500 kilogramlık kısmı da Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne teslim edildi.

alan Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, mamaların gönüllü hayvanseverler ile birlikte kırsal alanlardaki can dostlara ulaştırılacağını belirtti. Eker, "Nilüfer Belediyesi sokaklarda yaşayan can dostlarımız için bir çok örnek projeye imza atmış öncü bir kurumdur. Başlatılan mama konserlerinin sivil toplum kuruluşları, özel işletmeler ve meslektaşlarımızın da destekleri ile devam ettiğini görmek bizleri son derece mutlu etmektedir. Sizlerin de onları önemsediğini görmek ve bu duruma seyirci kalmamış olmanız bizleri son derece gururlandırıyor" diye konuştu.

Fikriye Eker, organizasyonu gerçekleştiren işletmelere katkılarından dolayı teşekkür ederek "Sokak Hayvanı Dostu İşletme" belgesi verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.