Hava Durumu

Bursa'da hazırlıklar başladı. Türkiye'nin en büyüğü olacak!

Sosyal belediyecilik alanında bölgesinde farkını ortaya koyan Orhaneli Belediyesi, Türkiye'nin en büyük gençlik kamplarından birinin ilçede kurulması için çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da hazırlıklar başladı. Türkiye'nin en büyüğü olacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileriyle Ankara'da görüşen Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Orhaneli Gençlik Doğa Kampı projesinin, bakanlığın yatırım planına alındığı müjdesini verdi. Sadece Bursa ve çevresinde değil, Marmara Bölgesini kapsayacak Gençlik Doğa Kampı yılın 12 ayı hizmet verecek ve 350 gencin aynı anda kamp yapmasına olanak sağlayacak.

Sosyal, sportif ve eğitim çalışmalarının yapılacağı tesislerinde olacağı kamp projesini planlama süreci için bakanlık uzmanları önümüzdeki günlerde Orhaneli'ye gelerek son çalışmaları gerçekleştireceğini belirten Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, belediye olarak çocuk ve gençlerin sosyal ve sportif gelişmelerine önem verdiklerini söyledi. Tatlıoğlu, "Bu projemiz, sadece Orhaneli için değil, tüm Türkiye'ye hizmet götürecek ve örnek bir kamp olacak. Burada yapılacak etkinliklerle gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine büyük destek sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.