Hava Durumu

Bursa'da hurdaya dönen araçta mucize kurtuluş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ana yol üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. Savrulan otomobil yine aynı yönde gitmekte olan bir başka TIR'ın önüne düştü. TIR’ın da arkadan çarptığı otomobil şarampole uçarak hurdaya dönerken otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da hurdaya dönen araçta mucize kurtuluş
Kaza, gece geç saatlerde Orhangazi-Bursa karayolu, Çeltikçi kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Fidan (34) idaresindeki 16 RBA 26 plakalı otomobil, Orhangazi’den Bursa istikametine gittiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önündeki Ramazan Özkan idaresindeki 59 TC 610 plakalı kamyona çarptı.



OTOMOBİLDE CAN PAZARI

Kontrolden çıkan otomobil Ramazan Pamuk idaresindeki bir başka TIR’ın önüne düştü. Aynı istikamette giden 16 DS 851 plakalı TIR, bu kez otomobile arkadan çarptı. Yoldan çıkan otomobil yolun sağındaki zeytinlik alana uçtu. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Fidan araç içinde sıkıştı.

Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkarılan yaralı sürücü, Orhangazi Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü daha sonra Bursa Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakıma alındı.Jandarma ve polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.