Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da hurmaya zam yok!

Ramazan öncesi tezgahlardaki yerine alan çeşit çeşit hurmalar, 2 yıl önceki fiyatlarla satılıyor. Bu ramazanda hurmaya zam yok.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da hurmaya zam yok!

İftar sofralarının olmazsa olmazı hurma ramazan öncesi tezgahları süsledi. Bursa Tuzpazarın'da İran hurmaları 10 liradan başlayan fiyatlarla satılırken, Acve hurması ise 100 liraya alıcı buluyor. Vatandaşın en çok tercih ettiği Medine hurması çeşitleri ise 15 ile 50 lira arasında değişen fiyatlarla satılmakta. Pazarcılar taze hurmanın kilosunu da 30 liradan satıyor.

Hurma satışına başlayan Tuzpazarı esnafı, "Ramazan ayına sayılı günler kala hurma çeşitlerini satışa çıkarttık. Yaklaşan ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlar hurmaya talep gösteriyor. Hurma fiyatları 2 yıl önceki fiyatlarla aynı seviyede seyrediyor. Vatandaş bu yıl hurmayı zamsız yiyecek. Hurma fiyatları 10 liradan başlayarak 100 liraya kadar devam ediyor. İran hurmaları 10 liradan başlarken, Medine hurmaları ise 15 ile 50 lira. Acve ise 100 liradan alıcı buluyor. Bazı vatandaşların tercih ettiği taze hurmalar ise 30 liradan satılıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.