Hava Durumu

Bursa'da iki ayrı kaza:5 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2013 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2013 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da iki ayrı kaza:5 yaralı

Edinilen bilgiye göre, İnegöl’den Yenişehir istikametine gitmekte olan sürücü 32 yaşındaki Kenan Saka yönetimindeki 16 F 0099 plakalı özel otomobil, önünde seyreden ve Boğazköy’e dönüş yapmak isteyen sürücü Gülser Kaplan yönetimindeki 16 F 2868 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Kazada, 16 F 0099 plakalı özel otomobilin sürücüsü Kenan Saka ile aynı araçta bulunan, Nuri Tulum yaralanırken, sürücünün eşi Merve Saka ile diğer özel otomobilin sürücüsü Gülser Kaplan kazayı yara almadan atlattı. Yaralılardan Nuri Tulum özel araç, diğer yaralı Kenan Saka ise, 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Mahmut Esatbey caddesi üzerinde meydana gelen kazada ise, özel otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kaza sonrasında, özel otomobilin ön camında ve arka camında bulunan 'Hem Tüplüyüm Hem Öfkeli' yazısı dikkat çekti. Cerrah kavşağı istikametinden gelip, Mahmut Esatbey caddesi üzerinden Yeşil Cami istikametine gitmekte olan bayan sürücü 22 yaşındaki Z.D.’nin yönetimindeki 16 PY 880 plakalı özel otomobil, Turgutalp mahallesi Neşe sokağa dönmek istediği sırada, aynı istikamete gitmekte olan 23 yaşındaki sürücü Bülent D.’nin yönetimindeki 16 PM 684 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Otomobilin ön sol kapısına ve kapı camına çarptıktan sonra motosikletin üzerinden düşen genç motosiklet sürücüsü Bülent D. ile motosikletin arkalığında oturan arkadaşı 19 yaşındaki Kemal D. yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle ön sol kapı ile arka kapının camlarının kırılması sonucunda, otomobilin sürücüsü genç kız da kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.
Yaralılar olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.