Hava Durumu

Bursa'da iki kadına dehşeti yaşatan zanlı tutuklandı

Bursa’da 2 kadın evlerine giderken, arkasından yaklaşan bir kişi tarafından darp edildi. Ardından vergi müfettişi olduğu öğrenilen kadının 400 lira ile cep telefonunu alan şüpheli, polisin yaptığı operasyonla yakalandı. 

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da iki kadına dehşeti yaşatan zanlı tutuklandı
Olay, merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vergi müfettişliği yapan E.N. (30) ile öğrenci arkadaşı G.A. (29) Ataevler Metro İstasyonu’nda indikten sonra evlerine doğru yürümeye başladı. Bu sırada karanlıkta kadınların arkasından yaklaşan bir kişi E.N.’nin kolundaki çantayı almak istedi.

Kadınların direnmesi  üzerine şüpheli şahıs, E.N. ile G.A.’yı darp etti. Ardından E.N.’nin çantasını alan şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı. E.N. ile G.A., Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ni arayarak, konuyu bildirdi. Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda şüphelinin E.E. (28) olduğunu tespit etti. İkametinde gözaltına alınan E.E., olay sırasında alkollü olduğunu ve ne yaptığını hatırlamadığını ifade etti.

E.E., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.E. tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.