Hava Durumu

Bursa'da ilginç evlilik teklifi!

Bursa'da Emre Dündar isimli bir genç, yamaç paraşütü ile Bursa semalarında süzülen kız arkadaşına indiğinde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da ilginç evlilik teklifi!

Bursa'da 4 yıldır birlikte olduğu 24 yaşındaki Nilay Gartel'e farklı bir evlenme teklifi yapmak isteyen 25 yaşındaki Emre Dündar, bunun için 13 yıldır yamaç paraşütü sporuyla ilgilenen Engin Altop'a ulaştı. Kız arkadaşına yamaç paraşütü yapacaklarını söyleyen Dündar, önceden haberleştiği Engin Altop ile Uludağ'ın eteklerindeki Zeyniler Köyü'nde buluştu.

Arkadaşları ile birlikte gerekli hazırlıkları tamamlayan Emre Dündar, yamaç paraşütü pilotu Engin Altop ile ilk olarak Zeyniler Köyü'nden uçuşu gerçekleştirdi. Akçağlayan Toki Konutları yakınındaki boş bir araziye iniş yapan Dündar, ardından kız arkadaşını beklemeye başladı. Her şeyden habersiz olan ve gökyüzünde Bursa manzarası eşliğinde keyifli dakikalar geçiren Nilay Gartel de iniş yerine doğru yaklaştığında karşılaştığı sürprizle şaşkınlığını gizleyemedi. Bir süre heyecandan konuşamayan Gartel, meşale ve konfetiler eşliğinde erkek arkadaşının evlenme teklifini kabul etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.