Hava Durumu

Bursa'da ilkokul öğrencilerinin kavgası adliyede sonuçlandı

Bursa'nın İznik ilçesinde ilkokul öğrencisi 7 yaşındaki M.D., sınf arkadaşı tarafından dövüldü. Olayı, çocuğunu almaya gelince okul önünde öğrenen M.D.'nin ailesi öğrencinin annesi ve ilgisiz kalmakla suçladığı okul yönetiminden şikayetçi oldu

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da ilkokul öğrencilerinin  kavgası adliyede sonuçlandı

Bursa'nın İznik ilçesindeki bir ilkokulda geçen hafta cuma günü 2-C sınıfı öğrencisi M. D., iddiaya göre, aynı sınıfta öğrenim gören arkadaşı 7 yaşındaki E.E.G. tarfandın dövüldü. Yere de düşen ve gözlüğü kırılan M.D. yüzün yüzünde şişlikler gözlerinin altında morluklar oluştu.

'Böyle mi sahip çıkıyorlar çocuklarımıza?'

Eğitim sonrası almak için geldiği okulun önünde oğlu ile karşılaşan Gümüş D. gerçeği öğrenince şok oldu. Okulyönetiminin kavga olayında duyarsız kaldığını kendisini bilgilendirmediğini söyleyen Gümüş D., dayak atan öğrencinin annesinin, "Kusura bakma. Ben 20 yıl sonra bu çocuğa sahip oldum.

O yüzden dövemem de kızamam da" demesine sinirlendi. Gümüş D., daha sonra ilçe devlet hastanesinden rapor aldıktan sonra savcılığa giderek E.E.G.'nin annesi ve ilgisiz kalmakla suçladığı okul idaresi hakıknda suç duyurusunda bulundu.

Anne Gülsima Demir, "Oğlumu bu halde görünce şoke oldum. Böyle mi sahip çıkılıyor çocuklarımıza. Biz güvenerek evladımızı teslim ediyoruz, onlar çocuklarımıza böyle mi değer veriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.