Hava Durumu

Bursa'da inanılmaz paraşüt kazası

Bursa’da 800 metre yükseklikten atlayan bir paraşütçü, rüzgarın sert esmesinden dolayı bir evin çatısına indi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2013 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da inanılmaz paraşüt kazası

Genç adam, ardından paraşütün tekrar dolmasıyla evin altında bulunan bir otomobilin üzerine düştü.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesi Çiçek Caddesi’nde meydana geldi. 1 çocuk babası Ömer Sarışın hafta sonunu fırsat bilerek arkadaşlarıyla birlikte yamaç paraşütü yapmak için Zeyniler köyüne gitti.

800 metrelik yükseklikten paraşütü ile birlikte atlayan Sarışın 1 saat havada kaldıktan sonra aşağıya inmek istedi. Rüzgarın sert esmesinden dolayı iniş alanının 50 metre gerisindeki bir evin çatısına mecburi inmek durumunda kalan Sarışın, paraşütünün tekrar dolmasıyla dengesini kaybederek bir otomobilin üzerine düştü.

Sarışın’a ilk müdahaleyi olayı gören vatandaşlar yaparken, otomobilde hafif çaplı hasar meydana geldi. Araç sahibinin 155'i arayıp şikayetçi olması üzerine polis ekipleri paraşütçünün ifadesini aldı. Sarışın, 112 ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, durumunun iyi olduğu görüldü. Paraşütçünün bir fabrikada çalıştığı ve 3 senedir yamaç paraşütü yaptığı öğrenildi.

İniş alanına doğru ilerlediğini ifade eden Sarışın, "Rüzgar sert olduğu için kanat ilerlemedi, olduğu yere çökmeye başladı. Çatının üzerine mecburi iniş yaptım. Ben tutunmaya fırsat bulamadan paraşüt tekrar açıldı ve beni savurdu. Daha sonra aşağıdaki aracın üzerine düştüm. Arabaya ayağımla vurdum. Ayağımda bir problem var. 5 dakika kadar yürüdüm. Darbeden dolayı bir ağrı var" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.