Hava Durumu

Bursa'da intihar girişimini bu şekilde izlediler

İnegöl'de bir şahıs eşiyle tartıştıktan sonra ilçenin en işlek caddesinde bulunan bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 02:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 02:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da intihar girişimini bu şekilde izlediler

Alınan bilgilere göre evli 3 çocuk babası Osman D. isimli şahıs henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle eşiyle tartıştı. Tartışma sonrası bulanıma giren şahıs Milli İrade Meydanı'nda bulunan bir binan çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler intihara kalkışan şahsı ikna etmek için uzun uğraş verdi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'te şahısla konuşarak intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Ancak Osman D. bir türlü ikna olmadı. Bunun üzerine intihara kalkışan şahıs yanda bulunan Kızılay binasının çatısına çıktı. İtfaiye ekipleri olay yerinde önlemler alarak hava yastığı açtı.

POLİSLER DALGINLIĞINDAN YARARLANDI

İkna çabalarına olumsuz cevap veren Osman D'nin bir anlık dalgınlığından yararlanan çatıdaki polisler şahsın kolundan tutarak yanlarına çekti. Gözyaşlarına hakim olamayan Osman D. daha sonra olay yerinde bekletilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.(İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.