Hava Durumu

Bursa'da ışınlanma provası

İran asıllı büyük yetenek Aref Ghafouri, Bademli Teras Evleri'nin düzenlediği özel davette gerçekleştirdiği ışınlanma şovu ile önümüzdeki günlerde ABD'de yapacağı büyük gösterinin provasını Bursa'da yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da ışınlanma provası

Bademli Teras Evleri projesinin bitimine dair düzenlenen özel davet, Türkiye'nin birçok ünlü simasını Bursa'da bir araya getirdi. Yetenek Sizsiniz adlı yarışmayla ününü tüm Türkiye'ye duyuran Aref Ghafouri ise şüphesiz davetin en ilgi çekici ismi oldu. Aref; daha önce hayatının gösterisi olarak açıkladığı 'Türkiye'den kendini Amerika'ya ışınlama' şovunun provasını Bursa'da yaparken konukları, hayretler içinde bıraktı. Bir anda kaybolup başkent Ankara'da beliren Aref, oradan getirdiği bir avuç çimle Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
İnsan psikolojisini iyi biliyorum

Bademli Teras Evleri'nde düzenlenen davete katılan Aref Ghafouri, gösteri öncesinde gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Aref; yarışmadan sonra hayatında önemli değişiklikler olduğunu, ününün Türkiye sınırlarını aştığını söyledi. Gösterilerinin insanların akıl sınırlarını zorlamasını ise insan psikolojisini çok iyi bilmesine bağladı. (Özgür Acer)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.