Hava Durumu

Bursa'da İYİ Parti'yi yasa boğan ölüm

Orhangazi'de Anahtarcı Yusuf olarak tanınan İyi Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Yusuf Şeker (53) evinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şeker, dün son yolculuğuna uğurlanırken, ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2019 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2019 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da İYİ Parti'yi yasa boğan ölüm

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi yöneticiliği yapan, son olarak İyi Parti'de ilçe yönetim kurulu üyesi olan Yusuf Şeker, geçtiğimiz gece evinde aniden rahatsızlandı. Hastaneye gitmek için evinden çıkmaya hazırlanan Yusuf Şeker, dengesini kaybedip yere düştü ve kafasını betona çarptı. Bilincini kaybeden Yusuf Şeker daha sonra hastaneye kaldırıldı. Orhangazi Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Şeker, ambulansla Bursa'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Şeker burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yusuf Şeker'in vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. 3 çocuk babası olan ve ilçede 'Anahtarcı Yusuf' olarak tanınan Yusuf Şeker dün öğlen vakti Gazi Orhanbey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Yusuf Şeker'in cenazesine İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erozan, Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İyi Parti il ve ilçe yöneticileri, MHP il ve ilçe yöneticileri, diğer siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.