Hava Durumu

Bursa'da kadın torbacı böyle yakalandı

Bursa'da Narkotim ekipleri tarafından yakalanan şüphelilerin üzerinden bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Şahıslara uyuşturucu sattığı tespit edilen B.Ç. kadının da yakalanması üzerine bir şahsa daha ulaşan polisler, uyuşturucu döngüsünü çözdü.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kadın torbacı böyle yakalandı

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesinde A.E. ve H.C. isimli şahısı yakalayan polis ekipleri yaptığı arama sonucu bir miktar metamfetamin ele geçirdi. Ardından yakalanan şahıslardan öğrenilen bilgiye göre torbacılık yaptığı tespit edilen B.Ç. isimli kadın yakalandı.

Kadının üzerinde bir miktar metamfetamin ve çok sayıda nakit para ele geçirildi. Devam eden operasyonda B.Ç. isimli kadına torbacılık yaptırdığı ve uyuşturucu madde sattığı tespit edilen Y.E. isimli şahıs ikametinde göz altına alındı.

Şahsın ikametinde yapılan aramada yüklü miktarda metamfetamin, kannobinoid, çok sayıda uyuşturucu hap, uyuşturucudan elde edilen 25 bin TL nakit para ve ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait fişekler ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan A.E. ve H.C.'ye uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı. B.Ç. ve Y.E. isimli şahıslar ise uyuşturucu madde ticaretini yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.