Hava Durumu

Bursa'da kamyonet koyun sürüsüne daldı!

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında koyun sürüsüne dalan bir kamyonet bir koyunun telef olmasına, birinin de yaralanmasına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2015 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2015 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kamyonet koyun sürüsüne daldı!
Merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi Parseller mevkiinde dün akşama doğru meydana gelen kazada bir kamyonet hızını alamayarak yoldan geçen koyun sürüsüne çarptı. Sürü sahibi Naim Bakırhan’ın da son anda kurtulduğu kazada bir koyun telef olurken, biri ise yaraladı. Kaza sonrasında araç sürücüsü geldiği gibi hızla olay yerinden uzaklaştı. Kaza sonrasında sürü sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili tahkikata başladı. 

"ZARARIM 1500 LİRA"

Kazadan kendisinin de son anda ezilmekten kurtulduğunu anlatan sürü sahibi Naim Bakırhan, "Koyunları yoldan geçiriyordum. Bütün arabalar durdu ben sürüyü yoldan geçiyordum. Ama bir kamyonet gelip hızla sürüye çarparak kaçıp gitti. Bana da neredeyse vuruyordu ama ben son anda kenara kaçtım. Şu anda bir koyunum öldü, biri yaralı. Bu yolda sık sık kazalar oluyor. Geçen haftada bir kaza yaşandı bir koyunum öldü. Şu anda zararım 1500 lira." şeklinde kazayı anlattı.

Gülnaz Bakırhan ise yaşanan kaza sonrasında eşinin yanına geldiğini belirtirken, "Ben geldim eşim buradaydı, çadırdan gelip ne olduğunu sorunca arabanın koyunlara çarptığını söyledi. Biri öldü, biri yaralı. Geçen hafta da oldu. Ben on çocuğu bunlarla geçindiriyorum. Evimde su ve elektriğim dahi yok. Bu arabalar nasıl gelip te koyunlara çarpıyor. Bizde bunlarla geçiniyoruz.” dedi.
   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.