Hava Durumu

Bursa'da kan donduran cinayet

Bursa'da, arkadaşlar arasında çıkan kavgada bir kişi, kafasına aldığı çekiç darbesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2015 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2015 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kan donduran cinayet
Merkez Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi Paksoy Sokak'ta bir evde İddiaya göre yanlarında 2 bayanla birlikte alkol almaya başlayan Binali Uluçam (59),  ve Eyüp T.  bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine iki arkadaş bir birini darp etmeye başladı. Sebebi bilinmeyen kavgada Binali Uluçam, Eyüp T’nin kafasına çekiçle vurarak yaraladı. Yaralanan Eyüp T. Binali Uluçam’ın elinden aldığı aynı çekiçle kafasına vurmaya başladı.  Binali Uluçam, aldığı çekiç darbelerinin ardından  zemin kattaki evinin penceresinden çıkıp binanın önüne yığıldı. Uluçam'ın kanlar içinde hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Uluçam'ın öldüğünü belirledi. Kavgada hafif şekilde yaralanan ve ambulansla hastaneye sevk edilen Eyüp T. ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Polis ekipleri, kavga sırasında evde bulunan ve olay yerinden kaçan kadınların yakalanması için çalışma başlattı. Kavgada arkadaşını öldüren Eyüp T’nin ambulansın içinde tedavisi yapılırken  bacak bacak üstüne atıp rahat tavırlar sergilemesi dikkat çekti.

Mahalle sakinlerinden Abdullah Aktaş, ölen kişiyi tanımadığını, eşinin sokakta birinin yattığını söylemesi üzerine 112 Acil Servis ile polisi aradığını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.